9400-intro-hero.jpg

Al onze naai-,borduur- en lockmachines

U bent op zoek naar een naai-, borduur- of lockmachine? Hieronder vind u ons uitgebreide assortiment in machines. Van beginnende naaister tot ervaren naaister. Wij hebben voor ieder project een passende machine. 

Wilt u langskomen om de machine te zien of uit te testen? Dan kunt u ons bellen of mailen via 079-3418596 / info@korteland.net

Wij leveren naast onze gebruikelijke service ook lessen op de machines na aankoop. Komt u ergens niet uit? Dan kunt u een afspraak bij ons maken en krijgt u les van 1 van onze verkopers. 

Hoe kies ik de juiste machine?

Wat leuk! U bent op zoek naar een nieuwe machine! Wij hebben allerlei soorten naai-borduur en lockmachines, maar welke past nou echt bij u? Hieronder vind u een aantal tips die u kunnen helpen bij het uitzoeken van een nieuwe machine.

01_Small_PatchworkFoot_B475_KaffeEdition.jpg

Wat ga ik er mee doen?

Bent u iemand die af en toe iets versteld of bent u iemand die veel wilt gaan naaien. Wilt u alleen kleding naaien of wilt u ook kunnen borduren of quilten? 

Brother-Innov-is-15-Detail-2.jpg

Budget

Wat is uw budget? Natuurlijk zijn er budgetmachines, maar doen deze echt wat u wilt. Machines komen in allerlei prijs klassen, maar let op de kwaliteit. 

nv880e-embroidery-close-up-613b1f27da309.jpg

Welke functies vind ik belangrijk?

Machines hebben vele functies, maar welke vind u belangrijk? 

Draadinsteker

Snelheidsbegrenzer

Naaldstop

Schaarfunctie

Auto- knoopsgat

Keyfeature-03-8607.jpg

Beginner of ervaren?

Bent u een beginner, dan bent u vaak geneigd een goedkope machine te kopen. Wij raden toch aan een machine op de groei te kopen. Als u het nog niet zeker weet. Neem dan een machine die toch iets meer kan dan alleen de basis. Het zou jammer zijn als u uw project niet kunt realiseren. 

acclaim.jpg

Hoeveel ruimte heb ik thuis?

Wilt u de machine meenemen of thuis laten staan. Heeft u maar ruimte voor 1 machine, maar u wilt meer. Denk dan na over een combi machine. Naai- en borduurmachine of een Lock-coverlockmachine. 

nv2700-quilt-3-613b1f15d515f.jpg

Uitproberen

Als u twijfelt over een machine, vraag ons of u deze bij ons in de winkel mag uitproberen. Wij snappen dat een machine kopen heel persoonlijk is en willen u daar graag bij helpen. Maak uw afspraak via 079-3418596